Petreceri copii constanta – animatori si petreceri de vis.

Intotdeauna petreceri copii constanta, Se pare că nu este întotdeauna mai bine când vine vorba de ziua de naștere a copilului tău.

petreceri copii constanta

Planificarea unei petreceri de naștere pentru copilul tău poate părea că devine din ce în ce mai stresant și consumă mult timp an de an, dar acele momente mari de aniversare pe care le vedem online (te uităm la tine, Pinterest!) Este posibil să nu fie ceea ce își dorește cu adevărat copilul tău sărbătorirea lor Am vorbit cu planificatorii de evenimente și părinții zonei pentru a afla ce și-au dorit cu adevărat copiii lor la petrecerile lor de naștere în acest an – se dovedește, mai mare nu este întotdeauna mai bine când vine vorba de sărbătorirea copilului de naștere.

Luați-o de la părinții care știu: copiii dvs. ar putea spune că vor o explozie uriașă la ziua de naștere la arcada locală, dar ceea ce își doresc cu adevărat este o sărbătoare care este mult mai semnificativă și mai puțin haotică.

„O zi de naștere este un moment pentru a intra în lumea copilului tău”, spune Julie Morganstern, autoarea mai multor cărți, petreceri copii constanta, inclusiv cea mai recentă versetă a ei, „Time to Parent”: Organizarea vieții tale pentru a scoate cel mai bine în copilul tău și în tine. „Toți copiii își doresc este ca cineva să-i vadă [și] să-i înțeleagă și despre asta cred că este vorba despre o sărbătoare a zilei de naștere.”

De fapt, menținerea petrecerii mai mică și mai simplă poate face o impresie mai mare asupra copilului tău pe termen lung. „Cele mai memorabile experiențe sunt cele care încorporează mai multe simțuri, evocă o conexiune emoțională și încorporează un element de noutate”, spune Chrissy Khachane, consultant educațional și antrenor de parenting. „Încetinirea un pic pentru a vă concentra asupra unor plăceri simple ale vieții – familia, mâncarea bună și râsul – oferă copiilor o petrecere care încorporează cele mai importante părți ale copilăriei.”

Așadar, în acest an, în loc să intri într-o planificare frenetică a petrecerii copilului tău, ia în considerare să te bucuri de sentimentul tău de nostalgie. Planificați-vă o zi care implică jocul de etichete în curte, aruncarea unei mingi, adunarea pe o plajă sau în parc sau jocul de masă sau Duck, Duck, Goose. Și orice faceți, luați în considerare să luați câteva indicii de la acești părinți și experți, întrucât își împărtășesc părerea despre regândirea petrecerilor de naștere ale copiilor noștri.

Pas departe de competiție

Este foarte ușor ca petrecerile de aniversare să devină competitive sau în legătură cu statutul, în care părinții se potrivește unul pe celălalt, de la orice locație, până la cât de delicioase sunt gențile de bunătăți, avertizează Morganstern.

În schimb, „doriți să stabiliți valori și asigurați-vă că copiii dvs. nu vor fi prinși în toată presiunea externă pentru a concura”, spune Moganstern. „De asemenea, doriți să vă concentrați pe redefinirea care este valoarea reală a unei petreceri de naștere. În cartea mea este vorba despre sărbătorirea cine ești, se conectează cu oamenii pe care îi iubești cu adevărat și cu cei care te interesează cel mai mult de tine. Acesta este familia și prietenii tăi. Nu este vorba de a impresiona pe nimeni. Dacă este vorba despre concurență cu alți părinți, petrecerea nu este despre [copilul tău], ci despre alte persoane. ”

Lasă-ți copilul să joace planificator de petreceri petreceri copii constanta.

Dacă copilul dvs. insistă să ajute la planificarea petrecerii, nu ezitați să-l invitați să joace un rol important – în funcție de vârsta lui, desigur. „O modalitate prin care poți lăsa copilul să preia conducerea este să alegi tema petrecerii”, spune Amy Horta, proprietarul AEH Events, o firmă de planificare și design de evenimente personalizate din județul Westchester.

Horta și-a lăsat propriul fiu în vârstă de 3 ani să-și creeze petrecerea de naștere pe teme de construcție. „A plecat cu mine într-o călătorie la Home Depot (locul său preferat!) Pentru decor”, spune ea. “El a ajutat, de asemenea, să picteze favoruri pentru cutia de instrumente pentru toți oaspeții săi.”

Exercitarea controlului mulțimilor

Dacă aveți un copil care nu iubește mulțimile mari, o petrecere cu mulți invitați nu va fi distractiv pentru ea. „Dacă există o mulțime de familii și prieteni care doresc să facă duș de ziua băiețelului sau fetei cu dorințe bune, luați în considerare invitația familiei la prăjituri în weekendul înainte de ziua nașterii și apoi să petreceți o petrecere pentru copii mici în weekendul următor”, recomandă Horta. „Este posibil să fie ceva mai mult de lucru, planificând două evenimente, dar te ajută să te asiguri că băiatul sau fata nu va fi complet copleșit în ziua lor mare!”

Adună Undeva Unic

„Păstrăm petrecerea de ziua de naștere a fiicei noastre, este o cheie destul de mică”, spune Raakhee Mirchandani Singh, un Hoboken, mama din Satya, New York, 5 ani și autoarea cărții pentru copii, Super Satya Saves the Day. „Pentru a doua, a treia și a patra aniversare a lui Satya, am avut o poveste la librăria noastră locală”, spune ea. Proprietarul „citește unele dintre titlurile preferate ale lui Satya, dar și altele noi. Și Satya și prietenii ei îi plac ”, spune Singh.

În loc să primească pungi de bunătăți, „copiii pleacă acasă cu o carte”, adaugă Singh. “Mă simt grozav știind că suntem … încurajăm următoarea generație de viermi de carte!”

Onorează pasiunile copilului tău

„Când fiica mea avea șapte ani, am decis să-i concentrăm petrecerea de ziua ei în jurul interesului pentru dans”, spune Morganstern. „Am invitat o femeie care făcea petreceri de dans să vină să-i conducă pe copii într-o serie de dansuri. A fost atât de minunat să o urmărim pe fiica noastră să împărtășească ceva ce iubește cu prietenii ei. ”

Încorporarea intereselor copilului dvs. este o modalitate excelentă de a face o petrecere specială, Khachane este de acord: „Prin concentrarea pe ceva care este important pentru ziua de naștere sau pentru băiat, există o legătură puternică care duce experiența dincolo de ceea ce s-ar putea găsi la un [generic] partid.”

Consultați un partid ca o modalitate de a construi o comunitate petreceri copii constanta

O petrecere de ziua de naștere ar trebui să se concentreze complet pe băiatul sau fata de ziua de naștere, dar poate servi și unui alt scop, mai ales dacă sunteți nou în oraș. Pentru Cherie Corso, expertă în părinții Westchester, blogger și mamă a unei fiice de 15 ani, petrecerile de naștere de-a lungul anilor au fost modalități minunate de a întâlni alte familii din oraș.

„Fiica mea a dorit întotdeauna să invite întreaga sa clasă, așa că aceste întâlniri au fost o modalitate foarte bună pentru a-i cunoaște pe părinți”, spune Corso. „Cel mai bine, fiica mea are amintiri minunate despre acele adunări și am ajuns să întâlnesc și eu atât de multe alte familii.”

Lasă-ți copiii să spună

După ce Fort Lee, fiicele mamei NJ Zaida Khaze și-au petrecut petrecerile de al șaselea și al șaptelea aniversare alături de prieteni apropiați, amândoi au anunțat că, pentru următorii lor zile de naștere, ar fi mai degrabă să meargă undeva special. „Cu toți banii cheltuiți pentru fiecare petrecere timp de nouăzeci de minute de distracție și o pungă de bunătăți, nu am avut obiect”, spune Khaze. „Anul următor, fiica mea mai mare a optat pentru o vizită de weekend cu familia imediată la [Marea] Lojă Lupă, iar fiica mea mai mică a vrut să meargă la Six Flags.”

Khaze spune că a fost fericită să nu petreacă timpul sau petrecerea în planificarea banilor. „Mai degrabă aș cheltui acești bani pentru cadourile de ziua lor. Am fost foarte impresionat de modul în care copiii mei și-au dat seama de asta singuri. ”

Concentrează-te pe Iubire

“Satya vrea doar să se simtă iubită și sărbătorită”, spune Singh. „Nu cred că îi pasă de specificul locului, de tort sau de orice altceva … În ceea ce privește petreceri copii constanta cadourile, suntem destul de agresivi în politica noastră„ fără cadouri ”și suntem de la prima naștere, așa cum este Satya un supraviețuitor de cancer. Prietenii noștri aduc cărți cadou la petrecerea pe care o donăm Fondului pentru copii de mâine în Hackensack ”, spune ea. „Adevărul este, puștiul are tot ce și-ar putea dori o fetiță și apoi câteva: sănătate bună, adidași care se aprind, părinți care o adoră și mai multă femeie de la Wonder Woman decât am crezut uman posibil. Deci o încurajăm să se împărtășească cu ceilalți. ”

Și nu este rostul unei petreceri minunate de naștere până la urmă?

 

Pagina de matrimoniale.

Author

admin@arougesalon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!