Matrimoniale – Intalniri online si siteuri de dating.

Când vine vorba de matrimoniale , toată lumea are o părere – și una aparent foarte puternică în acest sens. Un lucru este sigur: nu este ușor să ieși în evidență atunci când concurezi pentru atenție împotriva a milioane de oameni dintr-o aplicație de matrimoniale.

matrimoniale

Nu mai vorbim de faptul că nu este nevoie de mai mult decât de o privire rapidă la Tinder Nightmares pentru a realiza că este o alegere subțire în ceea ce privește calitatea – mai ales dacă nu vă pregătiți pentru succes.

Dar cum arată setarea dvs. pentru succes atunci când aveți doar câteva secunde pentru a face impresie? Am apelat la experți de relații de frunte pentru a afla.

Iată câteva dintre cele mai bune modificări ale acestora pentru redactarea profilului și alegerea fotografiei pe care ar trebui să le luați în considerare pentru a îmbunătăți șansele dvs. de a obține date de calitate.

Experții recomandă să nu mai minți despre vârstă, greutate, înălțime sau orice alte puncte de nesiguranță.

„Dacă nu sunteți nemulțumit de circumstanțele dvs. actuale, faceți-o cu el, nu o ignorați și nu vă mințiți despre asta”, a declarat pentru Business Insider Wendy O’Connor, psiholog și antrenor de viață. “Vei fi surprins de câtă lume există, care va place cu adevărat pentru tine, deci fii autentic și sincer și te va duce mai departe.”

Nimeni nu vrea să citească o disertație despre viața ta, așa că experții recomandă să fii intenționat cu alegerea cuvântului tău.

„Este important să fii scurt și la obiect”, a spus O’Connor. „De asemenea, este important să vă amintiți că există o linie fină între prea plictisitor și prea jucăuș, unde întregul dvs. profil este o grămadă de glume.”

O regulă bună este să urmăriți o imagine creată de Brian Howie, gazda și creatorul The Great Love Debate.

„Fiecare profil ar trebui să aibă trei lucruri pe care doriți ca oamenii să le afle despre voi, două lucruri pe care doriți să le găsiți în ele și un lucru pe care speri să îl găsiți împreună:„ Eu sunt A, B, C, căutând X, Y, haideți aleargă în jurul lumii și găsește sau fă Z ”, a spus Howie cu privire la matrimoniale.

Deși s-ar putea să nu doriți să dezvăluiți prea mult, experții spun că ar trebui să fiți specific atunci când vine vorba de anumite detalii precum interesele și pasiunile voastre.

„De exemplu, am fost fără echivoc în profilul meu Tinder despre două lucruri: iubirea cărții„ Sapiens ”și interesul de a găsi o relație de egali”, a declarat Keren Eldad, antrenor de afaceri, vorbitor și creator al programului Date cu Entuziasm, a spus Business Insider.

Eldad a sfârșit întâlnindu-și logodnica pe Tinder.

„La rândul meu, am găsit un bărbat al cărui profil spunea că„ citește probabil mai mult decât este bun pentru mine ”și care este gânditor, egalitar și progresist.”

 

Adăugați o imagine cu un interes pe care îl aveți sau doriți să îl aveți.

Potrivit lui O’Connor, acesta ar putea fi orice, de la tenis, gătit sau grădinărit la Disneyland, artă, vin sau animale. Alinierea fotografiilor la interese va facilita, de asemenea, alții să înceapă o conversație cu dvs.

„Dacă arătați imagini care arată obiecții negative și tristețe, asta veți obține”, a spus O’Connor.

Nimeni nu vrea să fie cu cineva care conduce cu negativitate, așa că, în loc să se concentreze pe lucruri pe care nu le doriți sau care nu vă plac, concentrați-vă asupra pozitivului, a spus ea.


Pentru fotografiile dvs., culorile contează la fel de mult ca stilul.

“Când vine vorba de fotografii matrimoniale, vă sugerez să vă îmbrăcați în culori simple, dar care apar, să zâmbiți cu adevărat, să priviți în obiectiv, să aveți cel puțin o fotografie cu corpul complet și să aveți cel puțin un lucru interesant în fotografia care vă reprezintă”, Pfaff, fondatorul Love And Matchmaking, a declarat pentru Business Insider.

Nu uita de social media.

„Conectarea Instagram-ului sau a Facebook-ului dvs. la bio permite unei persoane să-ți ofere timp bonus în cele trei-30 de secunde petrecute pe profilul tău”, a spus Pfaff.

Acestea fiind spuse, el a avertizat să nu se conecteze niciodată la alte site-uri de întâlnire.

“Vei fi privit ca un dater de serie”, a spus el.

 

Includeți cel puțin o fotografie de vară.

În 2013, un sondaj Match.com a constatat că 60% dintre bărbați și 82% dintre femei au fost considerate mai atractive în fotografiile făcute în lunile de vară față de iarnă.

Între timp, doar 2% dintre oameni au fost priviți ca fiind mai atractivi în fotografiile de iarnă.

“În mod obișnuit, ambele sexe arată mai bine atunci când sunt în aer liber și relaxate, mai degrabă decât îmbrăcate în pălării și eșarfe”, a declarat pentru The Telegraph Kate Taylor, o expertă în matrimoniale Match.com. „În plus, ești mai probabil să te bucuri de lumina soarelui și să te distrezi bine, iar acest lucru apare la fel de mult într-o fotografie ca în persoană.”


 

Author

admin@arougesalon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!