Matrimoniale posibile in 2019 fara site-uri de dating?

Matrimoniale in  în 2019 poate fi o provocare. Îmi pare rău, permiteți-mi să reformularez: Este naspa!

Matrimoniale precum Tinder, Bumble, Hinge, Grindr și altele sunt instrumentele de alegere ale biroului și totuși urarea lor este singurul lucru cu care putem fi de acord cu toții în aceste zile. Adesea sunt mult mai periculoși decât ajutorul, iar psihanaliza forțată a fiecărei imagini și răspunsuri ingenioase poate zdruncina chiar și cele mai durabile dintre confidențele pierdute. De ce nu primesc mai multe meciuri? De ce nu au răspuns? Dar este vina ta sau un sitei? Este cu adevărat posibil să găsești dragoste adevărată doar cu degetul mare Am pornit într-o călătorie pentru a afla și începe cu definirea iubirii în sine.

Inima materiei este inima însăși. Ca orice mușchi, trebuie să se lucreze în permanență pentru a crește. Iar dragostea pentru majoritatea oamenilor pare să imite asta – un proces laborios de creștere. O relație simbiotică în care două persoane nu cresc doar împreună, ci una spre cealaltă. Dar cum decideți persoana, factorul decisiv al succesului dvs.? Am întrebat această întrebare unora dintre prietenii mei și am primit răspunsuri diferite: Cineva care mă face să râd. Cineva care este empatic. Cineva care îmi aduce gustări. Dar cum filtrezi pentru asta? Va avea vreodată Tinder o casetă pentru „nivelul de pregătire a gustărilor?”

Așadar, dacă suntem de acord că interesele și valorile comune sunt tipurile de lucruri pe care le căutăm cu toții în relații, cum putem fi de așteptat să le găsim într-un sitecare să sorteze o estetică de prima vedere și abilitatea de a scrie o propoziție inteligentă despre tu? Este ruleta romance. Filtrele dvs. nu sunt destinate iubirii; sunt setate pentru poftă, iar ecuația lor pentru aceasta este greșită în cel mai bun caz. Cea mai bună șansă de a nu fi eliminat înainte de a începe chiar este să vă conformați, caz în care ajungeți în siguranță în bazinul de întâlniri, fără niciunul dintre lucrurile care vă fac. site de dating recompensează omogenitatea, împărțind pe toată lumea în profiluri bidimensionale care arată la fel, sună la fel și, în unele cazuri, chiar identifică algoritmic care imagine este cea mai potrivită pentru a vă reprezenta pentru cel mai mare public posibil.

Desigur, oamenii nu se iubesc pentru ceea ce îi face la fel; îi iubesc pentru ceea ce îi face unici. Îmi doream pe cineva de nerăbdare, pe cineva ai cărui ochi să se abată când vorbeau despre ceva important pentru ei. Îmi doream pe cineva care să fie un bun prieten, un motivator, cineva care să se bucure de a fi o binecuvântare pentru cei din jurul lor. Am vrut ca cineva să-și investească dragostea în mine pentru exact lucrurile care mă fac diferit. Pentru cei care caută un standard simplu, un site de matrrimoniale îți poate oferi o mare de prieteni potriviți. Mi-am dorit mai mult decât o fotografie plată și o singură propoziție poate oferi. Așa că am ales să glisez site de întâlnir imediat de pe ecranul meu de pornire

A se îndepărta de site-ul de matrimoniale sună eliberare – și este. Îți vei da seama de caracteristici care contează numai pe ecranul telefonului – Ce imagine este cea mai bună pentru mine? Care este o propoziție care mă descrie? De ce nu primesc meciurile pe care mi le doresc? – Te-am îngrijorat prea mult în afara ei. Dacă încercați să jucați iubirea, vă puteți aștepta ca dragostea să vă joc. Hookup-urile și flings-urile temporare pot fi ușor de găsit în aplicații, dar atunci când conexiunile profunde continuă să se sustragă, nu este site-ul pe care o întrebați. Ești tu însuți. Îți poate mesteca încrederea până la punctul în care nu îți mai crește șansele prin lărgirea bazinului, îi doare lăsându-ți jumătate de forță în perioadele care contează cu adevărat.

Dar cum mai întâlnește cineva fără un site? Apropierea de străini în baruri este mai greu decât a fost vreodată; ne lăsăm întâlnirea cu telefoanele noastre, iar viața reală este petrecută în limitele cercurilor noastre de prietenie strâns împletite. Oricine încearcă să întâlnească în afara telefonului lor are potențialul de a ieși, bine, înfiorător.

Noua modă veche

Așa că pentru a găsi dragoste de școală veche am mers la școală veche. Am mers la întâlnire rapidă pentru niște conversații față în față și a schimbat totul. Aș putea să mă interesez în 30 de secunde după ce am vorbit cu fiecare persoană și nu a trebuit să-mi fac planuri și text neplăcut toată săptămâna doar pentru a ajunge acolo. Nu trebuiau să-mi spună printr-un text că erau pasionați, puteam să-l văd. Nu a trebuit să îndur munca dificilă de a prezice dacă mă vor face să mă dublez în râs; ori s-a întâmplat sau nu a fost. Dar – poate chiar mai important – a fost o lovitură mai bună pentru mine.

Nu existau filtre – și, prin urmare, nicio scuză – mă primeau de fapt. Personalitatea mea, umorul meu, empatia mea, chiar și pregătirea mea pentru gustări, fără a fi implicat niciun fel de degetar. Știm că oamenii își doresc o conexiune – conexiune reală, profundă și semnificativă. Cu toate acestea, este dificil să găsești această adâncime peste text; se întâmplă cu limbajul corpului. Se întâmplă cu dansul și ritmul conversației reale. Chimia nu este foarte complicată dacă ingredientele nu se ating niciodată.

Am continuat să iau o clasă de box și m-am înscris într-o nouă sală de sport. M-am alăturat unei echipe de kickball social. Am mers la concertele artiștilor mei preferați. Am schimbat glisiera pentru a atinge toate evenimentele sociale pe care internetul le putea oferi. Acum, în loc să mă conformez, mi-am format-o. Am filtrat pentru lucrurile care îmi plăceau să fac și, indirect, am filtrat pentru tipurile de oameni pe care i-aș întâlni. Adăugați acest lucru: Când m-am prezentat la datele online de care nu mă interesa, am pierdut o noapte. Dar dacă nu întâlneam pe cineva în timp ce muzicianul meu preferat m-a scăldat într-un solo de chitară searing? Este un câștig-câștig. Nu este imposibil să găsești dragoste în site de întâlnire – cu siguranță nu este. Dar este o abordare de forță brută și abordarea erorilor. În loc să iau un traseu ales pentru mine, am avut în vedere punctele mele forte și am ales ceva potrivit pentru ele. Pentru unii, site-ul de matrimoniale vor lărgi piscina și vor duce la succes. Pentru alții, ca și mine, s-ar putea să fiți mai bine pe drumul care nu este luat. Poate că nu am găsit dragostea adevărată încă, dar mă bucur mai mult de călătorie.


 

  •  

 

Author

admin@arougesalon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!