Intalniri

Dacă te-ai căsătorit de ceva vreme, ieșirea la cină nu este niciodată o intalnire memorabilă. Și dacă ești singur și te întâlnești, poate fi incomod.

Adevărul despre datele mesei este că este greu să pornești farmecul după o zi lungă de stres. În consecință, conversația se poate simți fie forțată, fie te simți gemând de lucruri care au mers prost la serviciu sau acasă.

Pe de altă parte, o întâlnire activă te ajută să uiți de ziua ta stresantă , te conectezi la sinele tău jucăuș (care revigorează automat) și, pentru că faci efort, te ajută să eliberezi endorfinele care crește starea de spirit .

Intalnirile active te protejează și de pericolele unui stil de viață sedentar și îți poți atinge minimul recomandat de 150 de minute de exerciții fizice necesare pentru o sănătate bu .

 

Băiat de ce să faci? Iată câteva idei de intalniri active …

  1. Un tur pe jos al orașului dvs este io ideie buna pentru intalniri. – Căutați excursii de mers pe lângă dvs. și bucurați-vă de a fi turiști în propriul dvs. oraș.
  2. Patinaj pe gheață – Nimic nu sparge gheața la o primă întâlnire, cum ar fi patinajul ca copiii.
  3. Tenpin bowling – Puteți obține un pic competitiv și totuși să râdeți cu bine de acei pantofi de bowling tenpin amuzanți.
  4. Alpinism interior – Dacă doriți o experiență de amintit, rezervați o lecție de escaladă interioară.
  5. Mini golf – Nu trebuie să fiți un golf-pro pentru a vă bucura de acest joc.
  6. Lecție de scufundări – Te simți curajos? Încercați ceva nou, cum ar fi scuba diving.
  7. Mergeți la o drumeție – Alăturați-vă unui grup de drumeții și bucurați-vă de minunate împreună în aer liber.
  8. O lecție de surfing – Ce ar putea fi mai emoționant decât fiorul oceanului combinat cu provocarea de a încerca să prindă un val și să se ridice?
  9. Un ciclu scenic – Împachetați gustări, alegeți un traseu și asigurați-vă că vă opriți și vă bucurați de priveliște și de o mușcătură pentru a mânca împreună.
  10. Încercați canotaj sau stand-up paddleboarding – Căutați cluburi din apropierea dvs. care deseori stau în picioare închirieri de canoe cu paddleboard și clase.

Author

admin@arougesalon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!